Ao 353 Jäsenedut

Ammattiosasto tukee jäsenten uimahallin käyttöä Nivalassa 3,5€/kerta, sekä kuntosalin ja keilahallin käyttöä Nivalassa Uikossa. Tuki annetaan yhteen käyntikertaan viikossa.

Muista ottaa jäsenkortti mukaan!

Koulutuspäivärahaa 30€/pv korvataan enintään 10 päivältä/vuosi, ylimeneviltä 20€/pv korvataan enintään 20 päivältä/vuosi. Tuen edellytyksenä on, että koulutus on joko Murikan, Ammattiosaston, Teollisuusliiton tai SAK:n järjestämää. Kuukauden tai sitä pidemmän koulutuksen tuesta päättää tapauskohtaisesti ammattiosaston toimikunta. Jos koulutuspäivät ylittää vuodessa yli 30pv toimikunta käsittelee tuen edellytyksestä. Tuetaan tapauskohtaisesti matkoja liiton järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin (kysy etukäteen toimikunnalta). Kun haet etuutta ilmoita myös sotu-tunnuksesi.

Mökkietu. Ammattiosasto tukee jäsenten lomailua yöpymisrahalla. Jäsen saa 40 € tukea max 2krt/vuosi. Toimittamalla kuitin taloudenhoitajalle jäsen saa korvauksena yöpymisestä tukena 40 € takaisin riippumatta vuokra ajan pituudesta.  Toimikunnalla on oikeus hylätä tai hyväksyä tuen edellytys. Kun haet etuutta ilmoita myös sotu-tunnuksesi, pankkitilisi numero, virallinen maksukuitti hakijan nimellä. Mikäli joku näistä puuttuu hakemusta ei käsitellä.

Korvausten maksu: Koulutuspäiväräha, Mökkietu, ym korvaukset maksetaan kesäkuussa ja joulukuussa.

Lehtietu 17€/vuosi työväenlehdille.

Jouluateria tarjotaan Nivalassa.

Lisäksi ammattiosasto järjestää kuljetuksia Teollisuusliton järjestämiin tapahtumiin.

Seuraa ilmoitteluita kotisivuilta www.nivalanmetalli353.net 

                                              


Liiton tarjoamat jäsenedut. https://www.teollisuusliitto.fi/jasenyys/jasenedut/